Gå videre til hovedindholdet

Halløj i Det ovale Værelse (Trump Towers)

For nylig havde jeg det held at trænge ind i Det ovale Værelse forklædt som potteplante, og der overhørte jeg en tilfældig (?) samtale mellem POTUS og staben omkring ham.

Før jeg gik ud (igen) mente jeg at have fået en vis forståelse for hvad der egentlig sker i dette prægtige hus. En viden som jeg gerne vil dele med andre for at så tryghed og ikke frygt.

Før jeg gengiver samtalen vil jeg dog først slå fast:

Frygt ikke for hvad der sker mellem POTUS og 'the little rocketman (with the funny hair)'; de taler jævnligt sammen ved frisøren. De bliver klippet samme sted - hos Erdogan effendi - og hygger sig vældigt mens de snakker om hvem de skal bombe og undertrykke og nedværdige og intimidere i ugen der kommer.

Putin er også med i klubben, men bliver kun studset let. Og får poleret issen. Derfor føler han sig lidt udenfor. Men grundlæggende swinger de tre - fire hvis vi regner frisøren med - godt sammen.

Ingen panik.

Nå. Her er hvad der skete og blev talt om i det ovale værelse:

POTUS: Jeg skal sådan bombe. Hvem vil I foreslå?

Stabschefen: Det er en alvorlig sag. Men hvad med Assad?

POTUS: Ja! Og ISIS. Jeg skal sådan bombe.

Udenrigsministeren: Skal vi ikke prøve med lidt diplomati først? Bare for et syns skyld?

POTUS: Hov, der kom lige en sms fra Jong un. Skal lige læse den. Bum bum. Kuk. Kuk. 'Cu 2 morrow'. Bum bum. Nu skal jeg tweete. Hvad er nu min kode?

Stabschefen: Hvornår lærer du det?

POTUS: Begynder det ikke med b? B som i bombe. Bo siger Bo, mbe siger mbe. Bo-mbe. Hvornår er det nu det der naturprogram kommer? Nå, fuck. Jeg streamer det. Hvor kom vi fra? Iran? Sundhedsreform? Handelskrig? Make America great, and me even greater?

Udenrigsministeren: Vi kom fra bombe. Bo siger Bo..

POTUS: Hvad fanden er det for en stueplante der i hjørnet? Den har jeg ikke set før. Skal vi lige kigge på den. Jeg tror den trænger til vand.

(Her begyndte jeg at blive nervøs. Jeg hader at få buksevand, så jeg krabbede mig sidelæns hen mod døren og prøvede ikke at vække opsigt. Diskret)

POTUS: Hvad fanden. Den er levende. Kødædende? Ha ha. Lige min type. Kom kom, lille skat, kom kom, napper du?

Jeg så ingen anden udvej end at tage flugten inden min forklædning blev afsløret. Det sidste jeg så og hørte var POTUS der trak en Colt og sigtede mod det sted jeg stod for 1 sekund siden og en rungende latter og 5 skarpe skud. Så gik jeg stille ud idet jeg prøvede at bevare min værdighed og holde pulsen nede.

Så ingen panik. Verden styres lige nu af magtværdige og ansvarlige mennesker, for hvem demokrati, frihed og respekt for mennesker er lige så toptrimmede prioriteter som deres flashy look og sans for anstændighed og det vigtige.

Don' t worry.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Muhammeds åbenbaringer og koranen

I det følgende tager jeg udgangspunkt i at Vandrer mod Lyset er sandhed og at Gud derfor er den Lysets og Livets og Kærlighedens altbeherskende Magt som vi alle kan være helt trygge ved og som stråler så klart frem i dette værk.

Derudover antager jeg at Muhammed havde åbenbaringer som han søgte at bringe videre i koranen.

Hvis vi gør disse to antagelser er der en klar parallel til Paulus' skabelse af kristendommen som Vandrer mod Lyset beskriver det:

At mangt og meget indgaves Paulus af den Ældste, Satan (Ardor) deriblandt nadverordene.

På samme måde må vi antage, ud fra koranens ord; alle de steder hvor 'Gud' næsten svælger og udpensler 'de fortabtes' lidelser, hvor 'Gud' fordømmer mennesker og fx kalder dem 'brændsel for Ilden' osv osv; at kilden til Muhammeds åbenbaringer hverken var Gabriel eller Gud men ligesom i Paulus' tilfælde den Ældste, Satan (Ardor).

Koranens overvejende mørke og fordømmende tone sandsynliggør dette. Og selve åbenbari…

Det gamle og det nye Testamente

I de bibelske tekster ofres nogle steder store anstrengelser for at sammenkæde bibelens dele og kontinuiteten i Skriften blandt andet ved de mange slægtstavler. Et eksempel på det er slægtstavlen i Matthæusevangeliet 1, 1-17 (med parallelsted i Luk. 3, 23-38) der skal skabe kontinuitet mellem Det gamle og Det nye Testamente.

Men hvis man nærlæser Matt 1, 1-17 og kombinerer det med 2. Sam 7, 11-17, hvor Gud angiveligt via profeten Natan forjætter David, at Han vil bygge David et Hus og et kongedømme, befæstet til evig tid (hvilket er en forjættelse om Kristus), så er der en sær inkonsistens i og med at det siges, at Jesus er af Davids slægt;

For i slægtstavlen i Matt 1, 1-17 vises det, at det er Josef, der er af Davids slægt, og Josef er ikke far til Jesus, der påstås at være undfanget af Helligånden og født af Maria som påstås at være jomfru. Derfor er Jesus ikke af Davids slægt, og der er ingen direkte linje fra Abraham over Isak og Jakob og David til Jesus, og dermed kappes en vigti…

Islams vej, sharia, og genvejen

Hvis vi accepterer den korte formel for Islams vej, sharia, jeg før har foreslået:

At den anstrengelse, jihad, hvormed den troende søger at vandre vejen, sharia, til Gud (Allah) ved det inderste hjertes overgivelse (underkastelse) til Ham ved trosbekendelsen (vejens begyndelse), bøn, faste i Ramadan, almisse og pilgrimsfærd til Mekka er Islams kerne;

Så er det let at se rigtigheden i det nogle muslimer siger; at deres religion fx gennem Islamisk Stats ugerninger er blevet kidnappet af kriminelle voldsmænd, hvis ondskab og vildskab kompromitterer en vej og en overbevisning, der for de fleste er kilde til indre fred, trøst og glæde.

Hvor er al Qaidas eller Islamisk Stats forbrydelser retfærdiggjort hvis Islams kerne er den her anførte?

Ingen steder!

Islam er en blandt mange veje til Gud, og fra Vandrer mod Lyset ved vi, at den vej vi vandrer i tro og i håb; den vej fører til Gud.

Ingen har ret til at tvinge nogen til at vandre en vej mod den enkeltes vilje, og ingen har - med et aktuelt …